top of page

versterken

TRAININGSACTEUR

Alice geeft levensecht tegenspel en heldere feedback

Het vak van trainingsacteur is inmiddels veel rijker en diverser dan het 1 op 1 rollenspel. Alice Faber ontwikkelde zich de afgelopen 15 jaar tot een vakkundige senior die graag meedenkt over de beste werkvorm. Ze schrijft en speelt demonstratiescènes, verzorgt desgewenst een warming up of ijsbrekers, bedenkt games en simulaties en kan beschikken over een groot bestand van senior- en junioracteurs zodat ze de klant goed van dienst kan zijn.

Specialisaties: Signalering Kindermishandeling en Huiselijk geweld, waardenmanagement, omgaan met dementie, gespreksvoering over de overgang, motiveren van ouders en oplossingsgericht werken.

Alice werkt al 15 jaar als trainer/actrice met professionals in ziekenhuizen, op basisscholen, consultatiebureau’s en de kinderopvang tijdens de Meldcode trainingen.

 

Daarnaast ze volgde de basisopleiding waardenmanagement voor trainingsacteurs en demonstreert ze met gemak de 7 waardensystemen:

trainingsacteren.jpg

Ze heeft opleidingen gevolgd op het gebied van playbacktheater en tevens is ze als werkveldadviseur en stagebegeleider verbonden aan de Docent Theateropleiding van de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden.

bottom of page