OVER ALICE FABER

 Alice: “Bij elke klus ga ik tot het uiterste om er iets moois van te maken. Wanneer mijn opdrachtgevers mij benaderen is dat omdat ze niet meer van hetzelfde willen, maar zich willen laten verrassen door mijn aanpak.” 

Alice spreekt over de vier V’s, haar handelsmerk:
V= verzinnen V=verbeelden

V=versterken V=verbinden


Met haar nieuwste voorstelling De Generatieshow verbindt ze de kracht van de verschillende generaties en legt ze de vinger op de zere plek door de acteurs herkenbare situaties te laten spelen. Als gespreksleider gaat ze het gesprek aan met de zaal en wordt het bewustzijn van generatieverschillen vergroot. Groen en grijs op de werkvloer, een actueel thema!

Veel succes oogst ze al 15 jaar met haar Bemoeitheater. Telkens opnieuw verzint Alice interactieve theaterprogramma’s en zorgt ze ervoor dat het hele organisatieverhaal in beeld komt, dat leren weer leuk is en dat medewerkers met elkaar in gesprek gaan en zich bemoeien met actuele thema’s.

Alice Faber is een van de weinige vakvrouwen die Fakespeeches verzint en speelt op congressen en evenementen.

Ze is trainingsacteur van het eerste uur, leidt jonge mensen op in het vak trainingsacteren en is specialist op het gebied van signalering kindermishandeling en huiselijk geweld. Als trainingsacteur helpt ze deelnemers hun nieuwe gedrag en geleerde competenties te versterken.

Laten we samen kijken welke vorm het beste bij jou/jullie past!