top of page

Verbinden

dagvoorzitter

Een geëngageerde rasverteller die scherp luistert

Alice Faber is presentator, gespreksleider maar vooral een handige communicator.    Ze is onbevreesd, luistert scherp, zoekt de dialoog en benut tegenstellingen.          Haar humor en openheid doen wonderen. Ze staat al vijfentwintig jaar op het podium en kent de kneepjes van het vak. Improviseren is haar tweede natuur en ze maakt als actrice prachtige fakespeeches op maat.

Leve het verschil!
Alice houdt van afwisseling en tegenstellingen. Van lokaal tot internationaal.             

Van intieme rokerige zaaltjes in Stadskanaal tot grote congressen op landelijke podia. Van diepgravende interviews tot lichtvoetige tafelgesprekken. Van lokaal tot internationaal. Een geëngageerde rasverteller!
Ze houdt rekening met alle gevoeligheden, spreekt nononsense taal, is met haar stijl ontwapenend en legt met een fakespeech precies de vinger op de zere plek. Ze is als dagvoorzitter zowel bindmiddel, Haarlemmerolie, als een moderne hofnar.

Muzikale samenvatting
Aan het eind van de dag, als de deelnemers terugkomen van hun workshops heeft Alice, samen met haar muzikale sidekick, een passend antwoord. Ze zorgen voor een samenvatting die als muziek in je oren klinkt. Alice vist de reacties uit de zaal en Annemarie de Bie raakt de gevoelige snaar met haar geïmproviseerde Instantsong.

Specialiteit: Fakespeeches op maat!
Een verrassende openingsact? Even de zaak flink opschudden naast de afterlunchdip? Laat dat maar aan Alice Faber over.
Thema’s die ze prikkelend nieuw leven in blaast op congressen en symposia zijn o.a.: Opvoeding, generatieverschillen, eigentijds feminisme, armoede, hormonen, guts & glory, humor, leiderschap, (on) zingeving, dementie, ondernemerschap, happinez en leegloop van het platteland.

Met Alice Faber krijgt ieder event impact. Ze luistert nauw, is geestig, ontwapenend maar ook scherp. Een vrouw die houdt van improviseren en een zaal kan bespelen.

Sprekersbureau

voor vrouwelijke deskundigen

zij spreekt.jpeg
bottom of page