top of page

Verbinden

TEAMBUILDING

De vloer op met je team....

Wat toch spijtig dat veel mensen het spelen verleren...

Zodra we het werkende leven in stappen kost het steeds meer moeite om lekker samen te spelen en in een flow te blijven. Voor de teamspirit en het clubgevoel is het erg belangrijk om met collega's dingen te ondernemen die verassend zijn en verborgen talenten aanboren.

Alice werkt met een professioneel team van dramadocenten, muzikanten, acteurs en dansers die uw medewerkers over de streep trekken en uitdagen een "ander kunstje te vertonen". We bouwen de dag langzaam op zodat sommige mensen eerst nog even de kat uit de boom kunnen kijken, maar onze ervaring is dat na de lunch de meeste teams alle bezwaren laten varen en met enorm veel plezier werken aan hun eindpresentatie. Tijdens de eindvoorstelling komen alle groepen 1 voor 1 de vloer op en staat iedereen in de spotlight. Stand-up comedy, improvisatietheater, poetry, samenzang, acrobatiek, bewegingstheater; we hebben alles in huis.

Zelfs de meest houterige Harry, of de schuwste Sonja kruipen uit hun schulp en verrassen hun collega's......serieus waar! Voor iedereen klinkt een klaterend applaus in dit tijdelijk theater.

bottom of page